Suomen Hissiurakointi SHU

Uutiset

Suomen Hissiurakointi tuottamaan Espoon Kaupungin hissilaitteiden huoltopalvelut

Sopimus sisältää Espoon Kaupungin kiinteistöjen hissien ja liukuportaiden määräaikaishuollot ja vikakorjaukset. Sopimuksen tavoitteena on varmistaa hissilaitteiden moitteeton toiminta sekä esteetön ja turvallinen liikkuminen kiinteistöissä. SHU on valittu myös suurempien korjausten ja asennusten yhdeksi puitesopimustoimittajaksi.

Espoon Kaupungin ja Suomen Hissiurakoinnin allekirjoittama sopimus astuu voimaan 27.7.2020.

Suomen Hissiurakointi Oy vastaamaan Kuopion yliopistollisen keskussairaalan hissihuoltopalveluista

Sopimus sisältää sairaala-alueen hissi- ja nosto-ovilaitteiden huoltopalvelut. Sopimuksen tavoite on varmistaa hissilaitteiden moitteeton toiminta ja näin varmistaa esteetön liikkuminen kriittisessä sairaalaympäristössä.

Sopimus on osa Sansian kilpailuttamaa yhteishankintaa Pohjois-Savon alueella. Kokonaisuudessaan SHU:n ja Sansian tekemä sopimus kattaa noin 700 hissi-, porras- ja nosto-ovilaitetta. Yhteishankinnassa on mukana Pohjois-Savon alueen kuntia, kaupunkeja, koulutuslaitoksia ja muita julkisia tahoja. Sopimus astuu voimaan 17.6.2020.

SHU aloittaa yhteistyön Martinlaakson Huolto Oy:n kanssa

Suomen Hissiurakointi aloittaa yhteistyön Martinlaakson Huolto Oy:n kanssa 3.2.2020. SHU:n vastuulle siirtyy merkittävä osa Martinlaakson Huollon isännöimien kiinteistöjen hissilaitteista.

”Olemme kiitollisia saamastamme luottamuksesta. Ennakoivan kunnossapidon myötä parannamme laitteiden turvallisuutta, käyttömukavuutta sekä toimintavarmuutta. Vähennämme ennakoinnin myötä laitteiden odottamattomia toimintahäiriöitä, jolloin laitteiden korjauskustannukset pienenevät.”

– Tomi Rantanen, SHU