Suomen Hissiurakointi SHU

Työpaikat

Toimintamme laajenee vahvasti kaikilla toiminta-alueillamme. Palkkaamme uusia tekijöitä tiimimme vahvistukseksi moniin eri tehtäviin: asentajia, työnjohtajia sekä toimihenkilöitä. Sinun ei tarvitse olla valmis hissialan ammattilainen, mutta motivaatio sellaiseksi kasvamiseksi ja tekninen osaaminen ovat edellytys alalla työskentelyyn sekä uudella uralla menestymiseen.

Alla näet ajankohtaiset hakumme. Jos niistä ei löydy sopivaa paikkaa juuri sinulle, mutta koet olevasi tekijä, jonka tarvitsemme tiimiimme, klikkaa SHU tekijä -paikkaa ja täytä hakemus. Sopivan tekijän löytyessä palkkaamme henkilöitä myös muihin tehtäviin. 

HISSIASENTAJA TAI HISSIEN KUNNOSSAPITOASENTAJA

Tehtävässä toimimiseen tarvitaan soveltuvaa koulutusta (hissi-, sähkö- tai automaatioala) tai aiempaa kokemusta hissialalta. Olet asiakaspalveluhenkinen, teknisesti suuntautunut sekä pidät itsenäisestä ja liikkuvasta työstä. Toivomme, että omaat positiivisen asenteen ja reippaan otteen työntekoon.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kasvavalla toimialalla Tampereen toimipiste tukikohtanasi. Tukenasi on vahva organisaatio ja hyvämaineinen yritys. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus alan ammattitutkinnon suorittamiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus sekä CV 20.6.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@shu.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Vehmas p.040-751 9815.

Avoin työhakemus

Palkkaamme uusia tekijöitä tiimimme vahvistukseksi moniin eri tehtäviin: asentajia, työnjohtajia sekä toimihenkilöitä.

Koska asenne on se, mikä meillä ratkaisee, ei aikaisempi kokemus alalta ole kuitenkaan välttämätöntä. Sinun ei tarvitse olla valmis hissialan ammattilainen, mutta motivaatio sellaiseksi kasvamiseksi ja tekninen osaaminen ovat edellytys alalla työskentelyyn sekä uudella uralla menestymiseen.

Voit jättää tästä avoimen työhakemuksen. Kerrothan hakemustekstissä, millaisista tehtävistä yrityksessämme olet kiinnostunut. Mainitse myös mille paikkakunnalle haet töihin. Lisätietoja työtehtävistä antaa  Tomi Rantanen p.040-5196139 tai tomi.rantanen@shu.fi.