Suomen Hissiurakointi SHU

Työpaikat

Palkkaamme kasvavaan joukkoomme uusia kykyjä. Asenne ratkaisee, ei aikaisempi ammatti.

Avoin työhakemus

Osaava hissiasentaja, jolla on asenne kohdallaan, on aina tervetullut joukkoomme. Olemme kiinnostuneita hissialan osaajista myös muihin tehtäviin.

Koska asenne on se, mikä meillä ratkaisee, ei aikaisempi kokemus alalta ole kuitenkaan välttämätöntä. Jos sinulla on riittävät perustaidot ja haluat olla tulevaisuudessa hissiasentaja, olemme valmiita panostamaan sinuun ja kouluttamaan sinut alalle, jolta ei työt lopu.

Voit jättää tästä avoimen työhakemuksen. Kerrothan hakemustekstissä, millaisista tehtävistä yrityksessämme olet kiinnostunut. Mainitse myös mille paikkakunnalle haet töihin. Lisätietoja työtehtävistä antaa Tomi Rantanen 040 519 6139

SÄHKÖASENTAJA / HISSIASENTAJA

Oletko kiinnostunut hissiasentajan tehtävistä? Monipuolinen hissiasentajan työ pitää sisällään sähkö- ja automaatiotekniikkaa sekä mekaanista asennustyötä. Voit sijoittua huolto- ja kunnossapitotehtäviin tai projektiasentajaksi.

Järjestämme hissiasentajan koulutusta, joka koostuu lähiopetuspäivistä ja työskentelystä yrityksessämme. Koulutusmuoto on oppisopimus, joka johtaa ammattitutkintoon. Valituksi tuleminen edellyttää sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta sekä työkokemusta sähköalalta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän kasvavalla toimialalla. Tukenasi on vahva organisaatio ja hyvämaineinen yritys. Olet asiakaspalveluhenkinen, teknisesti suuntautunut ja kykenet itsenäiseen työhön. Sinulla on tietotekniikka hallussa ja kyky oppia uusien järjestelmien käyttöä. Lisäksi toivomme, että omaat positiivisen asenteen ja reippaan otteen työntekoon.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV osoitteeseen hakemukset@shu.fi 19.1.2020 mennessä. Pidämme kuitenkin haastatteluita sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Rantanen 040 519 6139.