Suomen Hissiurakointi SHU

Työpaikat

Palkkaamme kasvavaan joukkoomme uusia kykyjä. Asenne ratkaisee, ei aikaisempi ammatti.

Avoin työhakemus

Osaava hissiasentaja, jolla on asenne kohdallaan, on aina tervetullut joukkoomme. Olemme kiinnostuneita hissialan osaajista myös muihin tehtäviin.

Koska asenne on se, mikä meillä ratkaisee, ei aikaisempi kokemus alalta ole kuitenkaan välttämätöntä. Jos sinulla on riittävät perustaidot ja haluat olla tulevaisuudessa hissiasentaja, olemme valmiita panostamaan sinuun ja kouluttamaan sinut alalle, jolta ei työt lopu.

Voit jättää tästä avoimen työhakemuksen. Kerrothan hakemustekstissä, millaisista tehtävistä yrityksessämme olet kiinnostunut. Mainitse myös mille paikkakunnalle haet töihin. Lisätietoja työtehtävistä antaa  Tomi Rantanen p.040-5196139 tai tomi.rantanen@shu.fi.

HISSIEN KUNNOSSAPITOASENTAJA – KUOPIO

vastaamaan hissien laadukkaasta kunnossapidosta Kuopion seudulla yhteistyössä asiakaspalvelun ja muun henkilökunnan kanssa.

Tehtävässä toimimiseen tarvitaan soveltuvaa koulutusta (sähkö- tai hissiala) tai aiempaa kokemusta hissialalta. Olet asiakaspalveluhenkinen, teknisesti suuntautunut sekä pidät itsenäisestä ja liikkuvasta työstä. Toivomme, että omaat positiivisen asenteen ja reippaan otteen työntekoon.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kasvavalla toimialalla Kuopion toimipiste tukikohtanasi. Tukenasi on vahva organisaatio ja hyvämaineinen yritys. Tarvittaessa tuemme kouluttautumista ja sinulla on mahdollisuus alan ammattitutkinnon suorittamiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus sekä CV 17.5.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Rantanen p.040-5196139 tai tomi.rantanen@shu.fi.

TYÖHÖN OSALLISTUVA TYÖNJOHTAJA – KUOPIO

vakituiseen työsuhteeseen Kuopion toimipaikkaamme.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Kunnossapitohenkilöstön työnohjaus
  • Määräaikaishuoltojen koordinointi
  • Vikojen selvittäminen ja pienkorjausmyynti
  • Töiden aikatauluttaminen ja resurssointi
  • Huolto- ja korjaustöihin osallistuminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö- tai hissialan osaamista sekä suomen kielen taitoa. Sähköalan koulutus on eduksi. Työskentelytapasi on toimeen tarttuva ja suhtaudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin. Olet yhteistyökykyinen ja osaat motivoida henkilöstöä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kasvavalla toimialalla Kuopion toimipiste tukikohtanasi. Tukenasi on vahva organisaatio ja hyvämaineinen yritys. Tarvittaessa tuemme kouluttautumista toimialalle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus sekä CV 24.5.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Rantanen p.040-5196139 tai tomi.rantanen@shu.fi.