Suomen Hissiurakointi SHU

Työpaikat

Toimintamme laajenee vahvasti kaikilla toiminta-alueillamme. Palkkaamme uusia tekijöitä tiimimme vahvistukseksi moniin eri tehtäviin: asentajia, työnjohtajia sekä toimihenkilöitä. Sinun ei tarvitse olla valmis hissialan ammattilainen, mutta motivaatio sellaiseksi kasvamiseksi ja tekninen osaaminen ovat edellytys alalla työskentelyyn sekä uudella uralla menestymiseen.

Alla näet ajankohtaiset hakumme. Jos niistä ei löydy sopivaa paikkaa juuri sinulle, mutta koet olevasi tekijä, jonka tarvitsemme tiimiimme, klikkaa SHU tekijä -paikkaa ja täytä hakemus. Sopivan tekijän löytyessä palkkaamme henkilöitä myös muihin tehtäviin. 

Avoin työhakemus

Palkkaamme uusia tekijöitä tiimimme vahvistukseksi moniin eri tehtäviin: asentajia, työnjohtajia sekä toimihenkilöitä.

Koska asenne on se, mikä meillä ratkaisee, ei aikaisempi kokemus alalta ole kuitenkaan välttämätöntä. Sinun ei tarvitse olla valmis hissialan ammattilainen, mutta motivaatio sellaiseksi kasvamiseksi ja tekninen osaaminen ovat edellytys alalla työskentelyyn sekä uudella uralla menestymiseen.

Voit jättää tästä avoimen työhakemuksen. Kerrothan hakemustekstissä, millaisista tehtävistä yrityksessämme olet kiinnostunut. Mainitse myös mille paikkakunnalle haet töihin. Lisätietoja työtehtävistä antaa  Tomi Rantanen p.040-5196139 tai tomi.rantanen@shu.fi.