Suomen Hissiurakointi hissikuva

Miksi kannattaa valita SHU?

Ennakointi

Ennakoiva kunnossapito vähentää hissin odottamattomia toimintahäiriöitä. Hissin toimintavarmuus paranee ja ylläpitokustannukset
pysyvät maltillisina, kun suurilta remonteilta vältytään. Säästät siis laitteiden ylläpitokustannuksissa, kun hankit huoltosopimuksen, jossa korjausliike tehdään ennen pysähdystä.

01

Erikoisosaaminen

Huollamme, korjaamme ja modernisoimme kaikki laitteet yksilöllisesti, sillä samankin valmistajan hisseissä ilmenee erilaisia tarpeita ajan myötä. Selvitämme hissin korjaustarpeet kuntokartoituksessa, jonka pohjalta suunnittelemme tarvittavat toimenpiteet.

Meillä on laaja kokemus modernisointi- ja uushissiasennuksista, jotka vaativat erikoisosaamista. Asennamme henkilö- ja tavarahissit, nosto- ja taiteovet
sekä kevyt- ja invahissit. Avullamme myös hissittömästä talosta voi tulla hissillinen.

02

Monimerkkiosaaminen

Hallitsemme kaikkien hissimerkkien huollot, korjaukset ja
modernisoinnit. Varaosien löytyminen ja niiden asianmukainen asennus ei ole meillä hissin iästä, mallista tai valmistajasta kiinni.

03

Kustannustehokkuus

Oikea huoltoväli ja ennakoiva kunnossapito ehkäisevät suurempia remontteja, jotka aiheuttavat merkittäviä kustannuksia. Et koskaan maksa turhasta, sillä emme tarjoa asioita, joita hissi ei tarvitse. Ylimääräisiltä menoeriltä säästävät myös ammattitaitoiset asentajamme.

04

Kokemus

Suomen Hissiurakointi Oy on kotimainen perheyritys. Jo lähes 40 vuoden ajan olemme varmistaneet kymmenien tuhansien ihmisten turvallisen liikkumisen joka päivä – ympärivuorokautisen päivystyksemme varmistamana. Tuotamme palveluita asuin- liike- ja toimitilakiinteistöihin, julkisiin kohteisiin ja tuotantolaitoksiin.

05