Suomen Hissiurakointi SHU

Modernisointi

Modernisoinnin tarkoituksena on nostaa vanhempien hissilaitteiden turvallisuus, käyttömukavuus, suorituskyky ja energiatehokkuus nykypäivän vaatimusten tasolle.

Kustannusten säästö

Merkittävä syy hissin modernisointiin on kustannussäästö. Ikääntyneen hissin korjauskustannukset kasvavat jatkuvasti ja se voi olla pois käytöstä pitkiäkin aikoja, johtuen varaosien huonosta saatavuudesta.

01

Nostokoneisto ja ohjauskeskus

Hissin nostokoneisto on joutunut elinkaarensa aikana kovalle rasitukselle. Vanhan hissin ongelma on usein huono pysähtymistarkkuus kerroksien välillä, sekä terävät liikkeelle lähdöt ja pysähtymiset. Uudella ohjauksella ja nostokoneistolla liikkuminen muuttuu pehmeäksi ja kerrostarkkuus on aina kohdallaan.

02

Sisustus ja ohjauspaneelit

Hissikori voidaan sisustaa udelleen jolloin ulkonäkö muuttuu uuden veroiseksi. Samalla kerrospainikkeet uusitaan ja kerroksiin lisätään näytöt hissin sijainnista. Myös hissikorin napistot uusitaan ja lisätään näytöt.

Hissin ulkoasu voidaan myös tehdä vanhaa kunnioittaen ja entistäen.  Arvokiinteistöjen veteraanihissit ovat useimmiten taidokasta ja näyttävää käsityötä.  Tällöin toteutamme modernisoinnin häivyttämällä uuden tekniikan piiloon näkyvistä.

Turvallisuudesta emme tingi, vaan tähtäämme aina turvallisuuden parantamiseen. Modernisoitien yhteydessä on myös mahdollisuus lisätä hissiin hälytyspuhelin tai vanhaan veräjälliseen hissiin lisää turvaa tuomaan veräjän väliinjäämissuoja.

Laajasta materiaalivalikoimastamme löytyy sopiva sisustus ja ohjauspaneeli kaikkiin hisseihin.

03

Korin ja tason ovet

Hissin vanhat kääntöovet sekä veräjälliset ovet voidaan säilyttää ja ne voidaan tarvittaessa ehostaa uudenveroisiksi.  Ovien kunnostamisella saadaan siisti yleisilme aikaiseksi uusitun tai entistetyn hissikorin kanssa.

Uudet nykyaikaiset automaattiovet voidaan myös vaihtaa vanhojen kääntöovien tai veräjäovien tilalle hissin modernisoinnin yhteydessä. Tällöin saadaan myös ovista helppokäyttöisempiä.

04