Suomen Hissiurakointi SHU

Hissihuolto

Hissilaitteet tarvitsevat säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa, jotta ne pysyvät toimivina ja turvallisina käyttää. Ammattitaidolla toteuttamamme ennakoiva  hissihuolto parantaa laitteen turvallisuutta, toimintavarmuutta ja käyttömukavuutta sekä pidentää laitteen käyttöikää. Ennakoivalla kunnossapidolla vähennämme hissin odottamattomia toimintahäiriöitä, mikä pienentää laitteen korjauskustannuksia.

Nopea ja joustava palvelu

Tarjoamme nopeaa ja joustavaa palvelua – ei pitkää jonotusta puhelinpalvelussa eikä joustamattomia toimintatapoja. Reaaliaikainen työnseuranta, kattava varaosavalikoimamme ja ammattitaitoiset asentajat takaavat nopean hissin korjauksen. Myös yhteyshenkilöt ovat hyvin tavoitettavissa. Päivystyspalvelumme toimii 24 h.

01

Kustannustehokkuus

Oikea huoltoväli ja tekemämme ennakoiva hissin kunnossapito ehkäisevät suurempia remontteja, jotka aiheuttavat merkittäviä kustannuksia. Et koskaan maksa turhasta, sillä emme tarjoa asioita, joita hissi ei tarvitse. Ylimääräisiltä menoeriltä säästävät myös ammattitaitoiset hissiasentajamme. Lisäksi reaaliaikainen paikannus ja asentajien mobiilipäätelaitteet kattavien laite- ja historiatietojen kera takaavat kustannustehokkaan palvelun.

02

Monimerkkiosaaminen

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattitaito kaiken tyyppisistä, merkkisistä ja ikäisistä hissilaitteista. Hallitsemme kaikkien hissimerkkien huollot, korjaukset ja modernisoinnit. Varaosien löytyminen ja niiden asianmukainen asennus ei ole meillä hissin iästä, mallista tai valmistajasta kiinni. Varaosavalikoimamme on alan kattavin.

03

Artikkeleita hissihuollosta

Miksi hissihuollon kilpailutus kannattaa?

Taloyhtiön ja kiinteistöosakeyhtiön osakkaiden yhteinen etu on kustannustehokkaat yhteiset palvelut. Kiinteistönhoidon ja huoltopalveluiden sopimuksia kilpailutetaan joissakin taloyhtiöissä säännöllisesti, toisissa harvoin. … Continued

Mitä vastuullisuus tarkoittaa hissihuollossa?

Vastuullisuus on maailmanlaajuisesti kasvava trendi, niin yksilön toiminnassa, kuin liiketoiminnan palveluissa ja kehityksessä. Keskustelu ilmastonmuutoksesta, kiertotaloudesta ja kestävästä kehityksestä käy kuumana, jonka myötä yhä useamman yksilön ja yrityksen toiminta on muuttunut vihreämmäksi ja arvoihin lukeutuu lähes aina myös vastuullisuus. 

Miksi hissejä huolletaan?

Onko työlistallasi hissihuollon kilpailuttaminen? Oletko ehkä lykännyt sitä, koska et ole aivan varma, mistä nykyinen hinta koostuu ja koko tehtävä tuntuu siksi sekavalta? Tiedätkö, mitä pyytää ja minkälaista palvelua on mahdollista saada? Anna meidän auttaa ja pyydä vaihtoehtoinen tarjous, me kerromme selkeästi, mitä meiltä saa rahan vastineeksi.