Suomen Hissiurakointi SHU

Hissihuolto

Hissien toimivuus ja turvallisuus edellyttävät säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa. Ammattitaidolla toteuttamamme ennakoiva kunnossapito parantaa laitteen turvallisuutta, toimintavarmuutta ja käyttömukavuutta sekä pidentää laitteen käyttöikää. Ennakoivalla kunnossapidolla vähennämme hissin odottamattomia toimintahäiriöitä, mikä pienentää laitteen korjauskustannuksia.

Nopea ja joustava palvelu

Pk-yrityksenä palvelumme on nopeaa ja joustavaa – ei pitkää jonotusta puhelinpalvelussa eikä joustamattomia toimintatapoja. Reaaliaikainen työnseuranta, kattava varaosavalikoimamme ja ammattitaitoiset asentajat takaavat nopean korjauspalvelun. Myös yhteyshenkilöt ovat nopeasti tavoitettavissa.

 

01

Kustannustehokkuus

Oikea huoltoväli ja tekemämme ennakoiva kunnossapito ehkäisevät suurempia remontteja, jotka aiheuttavat merkittäviä kustannuksia. Et koskaan maksa turhasta, sillä emme tarjoa asioita, joita hissi ei tarvitse. Ylimääräisiltä menoeriltä säästävät myös ammattitaitoiset asentajamme. Lisäksi reaaliaikainen paikannus ja asentajien mobiilipäätelaitteet kattavien laite- ja historiatietojen kera takaavat kustannustehokkaan palvelun.

02

Monimerkkiosaaminen

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattitaito kaiken tyyppisistä, merkkisistä ja ikäisistä hissilaitteista. Hallitsemme kaikkien hissimerkkien huollot, korjaukset ja modernisoinnit. Varaosien löytyminen ja niiden asianmukainen asennus ei ole meillä hissin iästä, mallista tai valmistajasta kiinni. Varaosavalikoimamme on alan kattavin.

03