Suomen Hissiurakointi hissikuva

Hissihuolto

Hissien toimivuus ja turvallisuus edellyttävät säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa. Ammattitaidolla toteuttamamme ennakoiva hissihuolto parantaa laitteen turvallisuutta, toimintavarmuutta ja käyttömukavuutta sekä pidentää laitteen käyttöikää. Ennakoivalla kunnossapidolla vähennämme hissin odottamattomia toimintahäiriöitä, mikä pienentää laitteen korjauskustannuksia. Huollamme myös nosto-ovia, liukuportaita sekä muita nosto- ja siirtolaitteita.

Räätälöity huolto-ohjelma

Määrittelemme jokaiselle laitteelle huolto-ohjelman, jossa huomioimme muun muassa laitteen iän ja tyypin sekä laitteen käyttömäärät ja -olosuhteet. Huomioimme sen, että jokainen laite vaatii yksilöllistä kunnossapitoa.

01

Päivystyspalvelu 24 h

Hätätilanteita ja kiireellisiä vikakorjauksia varten vikapäivystyksemme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

02

Nopea ja joustava palvelu

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattitaito kaiken tyyppisistä, merkkisistä ja ikäisistä hissilaitteista. Erittäin kattava varaosavalikoimamme takaa nopean korjauspalvelun laitteen valmistajasta riippumatta. Asiakkaamme saavat nopeaa ja joustavaa palvelua.

03