Suomen Hissiurakointi hissikuva

Hissit

Suunnittelemme kohteet varmoiksi, toimiviksi kokonaisuuksiksi ja toteutamme ne avaimet käteen -periaatteella. Takaamme hankintojen toimivuuden tulevaisuudessakin. Meillä on vaativissakin kohteissa tarvittavaa erikoisosaamista.

Hissihuolto

Hissien toimivuus ja turvallisuus edellyttävät säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa. Ammattitaidolla toteuttamamme ennakoiva hissihuolto parantaa laitteen turvallisuutta, toimintavarmuutta ja käyttömukavuutta sekä pidentää laitteen käyttöikää. Ennakoivalla kunnossapidolla vähennämme hissin odottamattomia toimintahäiriöitä, mikä pienentää laitteen korjauskustannuksia.

Peruskorjaukset

Toteutamme peruskorjauksia eri ikäisille ja eri merkkisille hisseille täysin räätälöidysti. Peruskorjauksen sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeiden perusteella. Peruskorjauksessa uusimme esimerkiksi vanhan nostokoneiston, tai elinkaaren päähän tulleen sähkötekniikan.  Vahvalla ammattitaidolla suunnittelemamme korjaus on aina sijoitus tulevaisuuteen.

Modernisointi

Hissilaitteet, kuten mitkä tahansa laitteet, kuluvat käytössä. Pelkkä kunnossapito ei riitä takaamaan niiden toimivuutta vuosikausien käytön jälkeen. Modernisoinnin ja laajan perukorjauksen tarkoituksena on nostaa hissin suorituskyky tämän päivän vaatimustasolle. Lähtökohtina ovat turvallisuuden ja luotettavuuden parantaminen, käyttömukavuuden lisääminen sekä kustannusten säästö energian kulutuksessa ja korjauskustannuksissa. Sisustuksen uusiminen parantaa hissin ja samalla koko kiinteistön ilmettä.

Suomen Hissiurakointi Oy Modernisointi

Uudet hissit

Tuotevalikoimamme on laaja ja kattava. Uustuotteisiin kuuluvat henkilö- ja tavarahissit, nosto-ovet, taiteovet sekä kevyt- ja invahissit . Asennamme hissejä myös hissittömiin taloihin.

Suomen Hissiurakointi Oy Uudet tuotteet