Suomen Hissiurakointi SHU

Uutiset

SHU Kuopion Tilapalveluiden hissihuoltopalveluiden tuottajaksi

Suomen Hissiurakointi Oy Kuopion Tilapalveluiden hissihuoltopalveluiden tuottajaksi

Suomen Hissiurakointi vastaa Kuopion Tilapalveluiden hissihuoltopalveluista. Sopimukseen kuuluu myös Pohjois-Savon kuuluisimman maamerkin, Puijon tornin, hissien huolto- ja kunnossapitopalvelut. Puijon torni on valmistunut vuonna 1963 ja korkeutta sillä on 75 metriä. Koska torni on rakennettu Puijon mäen huipulle, se nousee huikeaan korkeuteen, 224 metriä Kallaveden ja 306 metriä merenpinnan yläpuolelle. 

Puijon tornin hissien huollon lisäksi sopimus sisältää Kuopion Tilapalveluiden hallinnoimien muiden julkisten kiinteistöjen hissien ja nosto-ovilaitteiden huoltopalvelut. Näitä ovat muun muassa: koulut, terveysasemat, paloasemat ja monet muut erilaiset toimitilat. Sopimus on osa Sansian kilpailuttamaa yhteishankintaa Pohjois-Savon alueella. Kokonaisuudessaan SHU:n ja Sansian tekemä sopimus kattaa noin 700 hissi- ja nosto-ovilaitetta. Sansian yhteishankinnassa on mukana Pohjois-Savon alueen kuntia, kaupunkeja, koulutuslaitoksia ja muita julkisia tahoja. 

Sopimus on astunut voimaan 17.6.2020.


Lisätiedot:
Suomen Hissiurakointi Oy
Tomi Rantanen
tomi.rantanen@shu.fi, 040 519 6139

 

Suomen Hissiurakointi Oy tuottamaan Neste Oyj:n Porvoon hissien tekniset palvelut

Neste Porvoo Kilpilahti

Suomen Hissiurakointi on solminut teknisten palveluiden puitesopimuksen Neste Oyj:n kanssa. Sopimus koskee Nesteen Porvoossa, Kilpilahden teollisuusalueella, sijaitsevan toimipisteen hissien huolto- ja kunnossapitopalveluita.

Sopimuksen myötä Suomen Hissiurakoinnin vastuulle siirtyy kokonaisuudessaan kaikki Nesteen Porvoon jalostamon ja toimipisteen muiden tilojen hissit. Nesteellä työskentelee Porvoossa yli 2 000 henkilöä​. Sopimuksen tavoite on tarjota sujuva ja turvallinen käyttäjäkokemus kaikille Nesteen työntekijöille, varmistamalla hissien moitteeton toimivuus Suomen Hissiurakoinnin tuottamilla määräaikaishuolloilla ja kunnossapitopalveluilla.

Neste Oyj:n ja Suomen Hissiurakointi Oy:n allekirjoittama sopimus astuu voimaan 1.3.2021.


Lisätiedot:
Suomen Hissiurakointi Oy
Tomi Rantanen
tomi.rantanen@shu.fi, 040 519 6139

 

Juhlavuosi 2021! Suomen Hissiurakointi Oy 40 vuotta

Asiat liikkeessä vuodesta 1981. Laadukkaisiin hissien, nosto-ovien sekä liukuportaiden huolto-, korjaus-, asennus- ja modernisointipalveluihin erikoistunut Suomen Hissiurakointi Oy (SHU) viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan. 

SHU on vuonna 1981 pääkaupunkiseudulla perustettu perheyritys, joka toimii valtakunnallisesti ja sillä on nykyään Helsingin lisäksi toimipisteet Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Tampereella ja Varkaudessa. SHU on täyden palvelun hissitalo perheyrityksen asenteella ja ketterällä toiminnalla, joka tekee työt suurella intohimolla hissejä ja asiakkaitaan kohtaan.

SHU:n toiminta on alusta alkaen perustunut vahvaan asiantuntijuuteen ja erityisosaamiseen. Pitkä kokemus ja jatkuva uuden oppimisen malli takaavat, että henkilöstö on ammattitaitoista ja aina löytyy vaativissakin kohteissa tarvittavaa erikoisosaamista. Menestys on tullut luottamalla omiin vahvuuksiin; asiakaslähtöisten palvelujen kehittämiseen ja ratkaisujen räätälöintiin sekä vastuulliseen toimintaan ja tinkimättömään laatuun.

SHU viettää juhlavuottaan positiivisen kiireen merkeissä, koronasta huolimatta. Vuosi 2020 meni vahvan kasvun merkeissä ja sama tahti jatkuu myös tänä vuonna. Käynnistymässä on kiinnostavia ja haastavia projekteja sekä erilaisia uusia kunnossapitoasiakkuuksia.

Olemme erityisen iloisia siitä, että korona ei ole päässyt vaikuttamaan paljoa yrityksemme toimintaan, mutta luonnollisesti olemme harmissamme siitä, että asiakastapaamiset ovat jääneet lähes kokonaan. Tämän vuoksi toivomme, että pääsemme toteuttamaan suunnitellut 40-vuotisjuhlat syksyllä 2021. Tiedotamme asiasta loppukesästä, kertoo SHU:n toimitusjohtaja, Tomi Rantanen.